Oprichters

Alvin Noteboom

Alvin Noteboom werkt inmiddels al meer dan 25 jaar in grote organisaties. Vanuit zijn studie Bedrijfsinformatica hield hij zich in eerste instantie met Informatievoorziening bezig, veelal in managementrollen. Later is hij zich gaan toeleggen op leervraagstukken en de manieren om leren aantrekkelijk te maken. Zijn Onderwijskundige master is daarbij een prettige steun in de rug.

www.alvinnoteboom.nl

Krijn Korver

Krijn Korver is een breed inzetbare adviseur en trainer die actief is in projecten die liggen op het raakvlak van leren en werken in de praktijk. Hij studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en daarnaast enkele jaren Filosofie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Aan de Rijksuniversiteit Groningen volgde hij een postacademische opleiding tot strategisch adviseur.

http://www.korveradvies.nl/

Beide oprichters zijn actief in de aanpak van verschillende maatschappelijke vraagstukken. Vanuit de passie om de wereld net weer iets 'beter' te maken en samen met vele andere mensen. Beiden geloven in de kracht van het individu, maar tevens in de kracht van het collectief. Daarbij is 'nadenken' belangrijk, maar het DOEN mogelijk nog belangrijker. Het Gouden Gieter-concept bouwt voort op hun beider passie en ervaringen.