ORION Academie aanbevolen trainingen en workshops

1 daagse "Slim leren van collega's, hoe organiseer je dat"

Bent u een leider of ondersteuner, die professionals faciliteert bij het samen creëren van oplossingen voor uitdagingen in hun dagelijkse praktijk; investeer dan in uzelf en in uw kennis van effectief leren in de praktijk.

 

Bent u vanuit uw organisatie op zoek naar innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en gelooft u in de kracht van autonome professionals die met elkaar samenwerken? Door samen te werken aan concrete vraagstukken bedenken professionals vernieuwende oplossingen en werken ze tegelijkertijd aan hun kennis en vaardigheden. Wij noemen dat duurzaam leren.

ORION Duurzaam leren
055-5064910
info@goudengieter.nl


Lees verder

Training "Werken met het ORION Innovatiekompas"

Hoe succesvol is uw organisatie bij het realiseren van vernieuwingen in het primaire proces? Om een antwoord te kunnen geven op die vraag hebben we het ORION Innovatiekompas ontwikkeld. Het ORION Innovatiekompas is een methode om op basis van inspirerende voorbeelden uit uw eigen organisatie te onderzoeken hoe het vermogen om te vernieuwen kan worden versterkt. Dat onderzoek wordt uitgevoerd met mensen uit de eigen organisatie, die op zoek gaan naar de kenmerken van hun eigen praktijkverhalen. Dat levert de aanknopingspunten op voor meer succesvolle vernieuwingen. Tijdens deze training leert u hoe u het ORION Innovatiekompas kunt toepassen in uw eigen organisatie.

ORION Duurzaam leren
055-5064910
info@goudengieter.nl


Lees verder

Dagdeel "Zelf (web)filmpjes maken; overtuig met video"

In een training van een dag(deel) leert u hoe u een professioneel filmpje zelf kunt maken. De workshop is een hands-on training, waarin u echt aan het werk gaat. U leert een eenvoudig script te schrijven en film- en montagetechnieken toe te passen. Na deze training kunt u direct aan de slag.

ABC communicatie & mediaproducties
06 – 490 10 804
info@abcproducties.nl


Lees verder